Sponsoring KiKa marathon

Ask Roger! vindt het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij. Dit doen we onder andere door middel van duurzaam ondernemen en het bijdragen aan goede doelen zoals Tour for Life. Daarnaast zijn we zakenpartner van KWF Kankerbestrijding, wat inhoudt dat we hun maandelijkse onderzoeken steunen. In 2017 sponsoren we Run for KiKa Marathon.

KiKa streeft er naar om de genezingskans van kinderen met kanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgeronde onderzoeken, zijn de specialisten ervan overtuigd dat er nieuwe behandelingsmogelijkheden ontwikkeld kunnen worden om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

Voor deze speciale onderzoeken werft KiKa fondsen en organiseren zij evenementen om geld in te zamelen. Een van die evenementen is de Run for KiKa Marathon. In 2017 vinden verschillende KiKa Marathons plaats in Tokyo, Madrid, Berlijn, Chicago en New York. Ask Roger! sponsort deelnemer Danny Geboers die op 5 november 2017 de marathon in New York gaat lopen.