Opnieuw genomineerd

Ask Roger! is opnieuw genomineerd voor de Telecom Inspirience Award. Dit jaar zijn we genomineerd voor de categorieën: ‘Best Contact Center Project’ voor het gezamenlijk project met Anywhere365 for Skype bij Corendon èn voor ‘Best Vertical Award’ voor de Cisco oplossingen die wij bieden voor de automotive branche.

 

We zijn natuurlijk enorm trots en blij met deze nominaties en gaan ook dit jaar voor de volle winst!

In beide categorieën, ‘Best Contact Center project’ en ‘Best Vertical Award’, zijn we met nog vijf andere kandidaten genomineerd. De jury beslist of ons project op basis van Microsoft/Skype for Business in combinatie met Anywhere365 bij Corendon uiteindelijk wordt gekozen als ‘beste zakelijke project met een contact center totaaloplossing’. Daarnaast beslist de jury of onze oplossingen op basis van Cisco en onze eigen ToastAR in de automotive branche wordt gekozen als ‘Beste specialist in een klantsegment’.

Peter Berg, sales manager: ‘Wij zijn bijzonder trots op beide nominaties. Nadat we vorig jaar de Telecom Awards wonnen met een project in het onderwijs laten we nu ook in andere branches zien wat vernieuwende technologieën voor organisaties kunnen betekenen. In beide gevallen komen zaken als implementatie, koppelingen met CRM systemen, adoptie van medewerkers, maar voornamelijk meedenken met de klant duidelijk naar voren. Pas als onze klant 100% tevreden is zeggen we: ROGER!’

De Telecom Inspirience Awards 2016 worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Diverse innovatieve telecom- en ict-praktijkcases krijgen met deze awards een podium en kunnen zo dienen als inspiratie voor de gehele branche.

Tijdens een galadiner op woensdag 16 november in Het Zalmhuis in Rotterdam worden de winnaars bekend gemaakt. Duimen dus!