Nieuwe koppelingen Skype for Business

Ask Roger! ontwikkelt slimme koppelingen zodat u uw klanten sneller en beter van dienst kunt zijn. Recentelijk hebben we, naast de bestaande koppelingen met AFAS, Exact Synergy, TOPdesk, PerfectView en Magister, drie nieuwe CRM-koppelingen met Skype for Business ontwikkeld: Salesforce, Microsoft Dynamics en SugarCRM. Deze nieuwe ToastAR koppelingen sluiten aan op internationaal veel gebruikte CRM-pakketten

Internationaal gezien is Salesforce wereldleider, met een marktaandeel van 16%. Salesforce biedt verschillende, in de cloud gehoste, CRM-pakketten, die ieder een bepaalde focus hebben, bijvoorbeeld marketing, sales of support. Het was dan ook niet meer dan logisch om hiervoor een koppeling te ontwikkelen.

Microsoft Dynamics heeft in 2015 een wereldwijd marktaandeel van 6% weten te bemachtigen. Aangezien wij Microsoft partner zijn, was de keuze om hiermee een koppeling te ontwikkelen snel gemaakt.

Sinds jaar en dag streven wij ernaar gebruiksvriendelijke software te creëren, dat wil zeggen: software die de gebruiker als gebruiksvriendelijk ervaart. Logischerwijs zoeken wij voor onze koppeling met Skype for Business naar CRM-pakketten die daar bij aansluiten. Een goed voorbeeld daarvan is SugarCRM. Dit open source CRM-pakket legt de nadruk op een gebruiksvriendelijke interface, onafhankelijk van het gebruikte device. SugarCRM is in 2015 enorm gegroeid en heeft inmiddels een wereldwijd marktaandeel van 2%. Wij introduceren dan ook graag een Skype for Business koppeling met deze opkomende speler in de CRM-wereld.

De nieuwe koppelingen sluiten aan bij de vraag uit de markt, zowel vanuit Nederland als internationaal. Gebruikt u een van de bovenstaande CRM-pakketten en wilt u ook een koppeling met Skype for Business? Neem gerust contact met ons op!

Gebruikt u een ander CRM-pakket? Wij voegen graag nieuwe koppelingen toe, dus laat het ons weten!

Cirklediagram-NewCRM