Nieuw: ProCall Versie 5

Onlangs is versie 5 van ProCall gelanceerd. De nieuwe versie biedt een aantal zeer interessante nieuwe functionaliteiten zoals de mogelijkheid van spraak- en videogesprekken. 

De nieuwste versie van Procall is voorzien van een nieuwe, modernere interface en bevat geavanceerde nieuwe functionaliteiten voor mobiliteit en online samenwerken. De belangrijkste vernieuwingen zijn:

  • Gebruikers kunnen onderling, maar ook met externe deelnemers eenvoudig een videogesprek starten. De andere partij heeft alleen maar een browser nodig met WebRTC ondersteuning (Google Chrome, later ook Internet Explorer).
  • SmartPhone integratie: door uw smartphone via Bluetooth te koppelen met uw pc kunt u snel nummers bellen vanaf uw pc en krijgt u ook klantgegevens (op uw pc) te zien bij een inkomende GSM oproep. Ook zien collega’s in Procall dat u in gesprek bent op uw mobiele telefoon.
  • De beschikbaarheid van medewerkers kan op een website getoond worden. Ook is het mogelijk om via de website een chat met een medewerker te starten.

Daarnaast zijn veel andere verbeteringen toegevoegd zoals een betere chatfunctionaliteit, scherm-delen, gesprekslogboek en ondersteuning voor Windows 8.1

Neem contact op voor meer informatie. Ask Roger!