Nationale Business Succes Awards

De Nationale Business Succes Awards 2014 heeft Ask Roger! uitgeroepen tot winnaar in de business communications branche. In business communications zijn wij een onderscheidende speler en de nummer één speler op de Nederlandse markt voor het ontdekken, ontwikkelen en implementeren van communicatiesystemen van Cisco en Microsoft. 

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen. Aan de finaleprijs zit een geldbedrag verbonden van €10.000.

Om in de finale te komen hebben we uw hulp nodig.

Elk bedrijf maakt nog evenveel kans op de Award. Het stemproces brengt hier verandering in. De vijf bedrijven met het grootste aantal stemmen gaan door naar de finale, daarnaast selecteert de nominatiecommissie nog vijf finalisten. Een notaris houdt toezicht op het verloop van dit proces.

Tijdens de Nationale Business Succes Award show op 8 februari 2015 zal op spectaculaire wijze bekend worden gemaakt wie de finalisten zijn. Een externe vakjury beoordeelt de tien finalisten op succescriteria. Hierbij wordt oa gekeken naar de intrinsieke kwaliteiten en prestaties van het bedrijf. Hieruit komen de nummer 3, de nummer 2 en de uiteindelijke winnaar die met € 10.000, een media pakket en de felbegeerde Nationale Business Award naar huis gaat!

SMS: NBSA [spatie] 4763 NAAR 4422 smsen is GRATIS* 

  • De unieke stemmen van elk bedrijf worden geteld, elke stem telt dus één keer. We hebben dus zoveel mogelijk verschillende stemmen nodig.
  • De stemperiode loopt van zaterdag 10 januari 2015 (14:00) tot zaterdag 17 januari 2015 (14:00). Alleen de stemmen binnen deze periode tellen mee.
  • De vijf bedrijven met de meeste stemmen komen in de finale en maken hiermee kans op de Nationale Business Succesaward 2014.
  • Nog vragen? Kijk op de website www.nbsa-instituut.nl voor meer informatie. We hebben uw stem hard nodig!
* Exclusief de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.