Golfdag 2016: de terugblik

Hoe kan het ook anders, ook dit jaar hadden we een strakblauwe lucht, een stralende zon en een klein briesje op de Ask Roger! Golfdag.

Het is een dag waar velen naar uitkijken. Klanten, leveranciers en Ask Roger! collega’s komen samen voor een gezellige dag golfen op Golfbaan Delfland. Tijdens dit spannend golftoernooi nemen de deelnemers met een GVB (golfvaardigheidsbewijs) het tegen elkaar op in de blauwe en gele lus en tijdens de golfclinics worden de fijne kneepjes aangeleerd en worden de eerste swings geslagen.

Van al dat golfen krijg je trek. La Galleria verzorgde een heerlijke pizzasnack vanuit de steenoven en een verkoelende Campari-tonic. Gezellig! Hierna zette de deelnemers met een GVB hun toernooi weer voort en rondde de overige gasten hun clinic af.

Winnaars
Dit jaar hadden we nog iets bijzonders: de hole-in-one! Sla je de bal in één keer in de hole, dan word je beloond met een gloednieuwe Audi A1, gesponsord door Tele2. Vele pogingen zijn gedaan, maar helaas is het uiteindelijk niemand gelukt om de auto binnen te slepen. Wie weet gaat het volgend jaar wel lukken.

DSC_3870 kopie

 

Uiteraard werden de winnaars van het golftoernooi en het talent van de clinic beloond met een mooie beker en presentjes. Na het dankwoord van Rob, Gerben en Patrick werd de avond afgesloten met een wijnproeverij, een grote hoeveelheid sigaren en een heerlijk Italiaans buffet van La Galleria. Als bedankje voor de komst en de fijne samenwerking kon iedereen, met hun vooraf gekregen wijncheque, een mooie fles wijn uitzoeken. Kortom, de Ask Roger! Golfdag was een dag om niet snel te vergeten met wederom prachtig weer.

Als u de foto’s van de Ask Roger! Golfdag wilt downloaden kunt u contact met ons opnemen.

Op naar volgend jaar!

DSC_3887 kopie DSC_3997 kopie DSC_4001 kopie DSC_4092 kopie