Genomineerd!

Ask Roger! is genomineerd voor de Telecom Inspirience Award, in de categorie Unified Communications. Op 29 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Maar we zijn natuurlijk al trots en blij met deze nominatie!

De Telecom Inspirience Awards worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Er zijn in totaal zes categorieën. Innovatieve telecom en ict praktijkcases krijgen met deze awards een podium en kunnen zo dienen als inspiratie voor de hele branche.

 

In de categorie ‘Best UC project’ zijn we samen met vijf andere kandidaten genomineerd. De jury beslist of ons project bij Het Oosterlicht College uiteindelijk wordt gekozen als ‘beste zakelijke project met een unified communications totaaloplossing’. Gerben Hoogwerff Kroon: ‘Met dit project hebben we in samenwerking met het Oosterlicht laten zien wat vernieuwende technologieën voor het onderwijs kunnen betekenen. Alles komt hierin samen: de technische implementatie van Skype for Business, onze koppeling met Magister en de tijd en aandacht die we hebben besteed aan de adoptie bij docenten en onderwijsmedewerkers.’

Tijdens een galadiner op 29 oktober in Het Zalmhuis in Rotterdam worden de winnaars bekend gemaakt. Duimen dus!