Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. De afgelopen maanden zijn er maar liefst zes nieuwe collega’s bijgekomen. Vier van hen stellen we graag aan u voor.

 

 

 

 

Sander Reitsma, Inside SalesSanderReitsma
Na het afronden van mijn opleiding in Commercie en Management ben ik vrijwel direct in de telecomwereld beland. In de tussentijd heb ik nog enkele zijstappen gemaakt. Zo heb ik mij een tijdje bezig gehouden met productmanagement in de IT en was ik accountmanager bij een distributeur in de IT. Al snel bleek dat ik graag terug wilde keren in de dynamische telecomwereld. Hoe levendig de telecom is, blijkt wel uit het feit dat deze wereld in korte tijd veranderd is van ‘’telecom’’ met het mobieltje en de vaste lijn, naar een heuse ‘’Unified Communications’’ wereld. Alle mogelijke communicatiemiddelen zijn daarin met elkaar geïntegreerd. De ontwikkelingen in deze branche, die elkaar in rap tempo opvolgen, maken dit voor mij het meest uitdagende en inspirerende gebied om in te werken. De mogelijkheden die bestaan binnen de Ask Roger! oplossingen zijn, tot op zeker hoogte, onbegrensd. Dit zorgt ervoor dat ik met enorme toewijding aan deze uitdaging ben begonnen. Het heeft even geduurd voor ik hier aan de slag kon, maar geduld is een schone zaak en ik doe nu wat ik het liefst doe, namelijk het ontplooien van mijn ambitie. Dat ik daarbij op een realistische maar ook eigenzinnige manier oplossingsgericht voor en met klanten in contact ben, maakt het plaatje voor mij compleet!
In mijn privéleven ben ik graag met auto’s bezig, zelf wat klussen etc. vind ik heerlijk om te doen. Daarbij ben ik een enorme audiofiel en kan ik uren muziek luisteren op een mooi systeem, welke ik zelf uiteraard dan ook thuis heb staan. Het meest belangrijke is het heugelijke feit dat mijn vriendin en ik sinds 8 maanden de trotse ouders mogen zijn van een prachtige zoon genaamd Bowis. In onze ogen het meest makkelijke, leuke, schattige, liefste kind op aarde. Hij huilt nooit, is altijd vrolijk, lacht veel en slaapt (bijna) elke nacht heerlijk door tot de volgende ochtend, wat wil een ouder nog meer? Voorheen vond ik de opmerking ‘’een groter geluk dan het krijgen van een (kerngezond) kind, bestaat niet’’ nogal cliché, maar nu ik eenmaal vader ben, kom ik daar toch van terug, het is echt zo!

VincentVincent van der Toorn, Marketing en Product Manager 
Tijdens mijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft was ik op zoek naar een geschikt bedrijf voor mijn afstudeeropdracht. Ask Roger! was een perfecte match aangezien zij open stonden voor nieuwe innovatieve ideeën. De mensen van Ask Roger! hebben mij geheel vrijgelaten om mijn afstudeeropdracht naar wens in te richten, te plannen en uit te voeren. Na het behalen van mijn Master of Science ben ik bij Ask Roger! in dienst getreden als Marketing en Product Manager, een duale en veelzijdige functie. Aan de ene kant ben ik veel grafisch bezig, aan de andere kant schrijf ik hier een daar ook een lijntje code. Wat voor mij het leukst blijft, is om bij een klant langs te gaan en samen tot een oplossing te komen. Door mijn grafische vaardigheden kan ik in een mum van tijd samen met de klant tot het juiste ontwerp komen. Ik focus op het bedenken en ontwikkelen van nieuwe oplossingen, met het oogpunt op gebruiksgemak en klantbeleving. Zo geef ik onze klanten het Roger gevoel mee. In mijn vrije tijd speel ik graag een videogame samen met mijn vriendin of online. Daarnaast gaan we regelmatig op een stedentrip. We zijn laatst in Rome geweest, echt een aanrader!

Chianne Horsten, HR en RecruitmentChianne
Sinds 1 maart ben ik verantwoordelijk voor HR & Recruitment binnen Ask Roger! We zijn een groeiende organisatie en daarom willen we graag een professionaliseringsslag maken op het gebied van HR. We willen dat onze mensen de waardering en aandacht krijgen die zij verdienen, want zonder onze Rogers geen Ask Roger! Ik streef naar een duurzame relatie tussen personeel en organisatie. Hier haal ik mijn uitdaging uit. In mijn vrije tijd haal ik mijn uitdaging uit sporten en reizen. Elk jaar maak ik met mijn partner een lange reis met onze rugzakken. Dit jaar staat India op de planning!

Jonan Jonan Mank, Project Manager 
Sinds 1 mei werk ik als projectleider bij Ask Roger!  Vanaf 1999 doe ik al mee in de telecomwereld en ik heb mede door de VoIP ontwikkelingen de aansluiting met ICT kunnen maken. Ook heb ik eerder het facility management ontdekt, hier miste ik echter de aansluiting met de techniek die ik zo interessant vind. Bij Ask Roger! kan ik de vaardigheden die ik heb opgebouwd mooi combineren en ik kan weer terug naar mijn “roots”, dat voelt goed! Toen ik Ask Roger! leerde kennen als klant konden we eigenlijk direct prettig samenwerken. Dit gevoel is me aldoor bij gebleven en nu ik zelf een “Roger” ben wil ik dit zelf graag uitdragen. In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan verre reizen maken en rijden op mijn motor.

Wij heten deze collega’s welkom bij Ask Roger!