Even voorstellen deel 2

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. De afgelopen maanden zijn er maar liefst zeven nieuwe collega’s bijgekomen. Met vier van hen heeft u al kennis kunnen maken, bij deze stellen we de laatste drie graag aan u voor.

SvenMosSven Mos, system engineer

Na mijn opleiding Game Design heb ik twee jaar aan de Hogeschool Utrecht ICT systems & netwerk engineering gestudeerd en veel ervaring opgedaan met besturingssystemen en tools. Ook heb ik hier het instellen van Cisco routers en switches geleerd. De opleiding was wel erg op theorie gericht: de praktijk had de theorie vaak ingehaald. Daarom besloot ik te stoppen en ben op zoek gegaan naar een werkomgeving waar de theorie beter aansloot op de dagelijkse praktijk. Van de vier bedrijven die interesse in mij hadden stak Ask Roger! er met kop en schouders boven uit. Hier kan ik precies doen wat ik zocht. Ik geniet ervan wanneer ik anderen blij zie worden als ik hun computerproblemen heb opgelost. Dat, gecombineerd met de humor die al tijdens sollicitatiegesprek naar voren kwam, gaf de klik. Ook in m’n vrije tijd knutsel ik graag met computers en met 3D software. Ik laat een uitdaging niet makkelijk los en ben redelijk eigenzinnig – dat moet ook wel om out of the box naar een uitdaging te kunnen kijken.’

Frits van Velzen, teamleader projectmanagement

‘Ik werk inmiddels ruim 15 jaar in de ict, onder meer bij ComputerPlan. Ask Roger! ken ik al sinds de oprichting als een zeer open, direct en innovatief bedrijf. Wat je uitstraalt, trek je aan, dus voor mij was het een logische stap om hier te komen werken. Ik ben nu precies drie weken in dienst, waarin één week op vakantie, en in die korte tijd zijn mijn verwachtingen qua cultuur zeker uitgekomen. Ik houd van een goede combinatie van professioneel met je werk bezig zijn in een team met gedreven mensen en ontspanning op z’n tijd. Ik denk in oplossingen en m’n technische achtergrond helpt me daarbij. Als fervent fietser besteed ik veel tijd aan wielrennen, mountainbiken en spinning. Op die manier kan ik ook m’n hoofd leeg maken, op de bank zitten kan altijd nog. Ik ben 24 jaar getrouwd met een fantastische vrouw die gelukkig erg veel geduld heeft, en heb twee dochters, van 22 en 19 waarvan de jongste nog thuis woont.’

GiorgiLagidseGiorgi Lagidse, programmeur/developer

‘Mijn kennis en ervaring heb ik grotendeels zelf opgebouwd. Zo heb ik ervaring met het bouwen van websites, zowel in HTML als CSS en JavaScript en met desktop toepassingen in de programmeertaal C# en het databasebeheersysteem SQL server. Ik vind het heerlijk om lekker rustig te programmeren en tot nu toe ervaar ik de werkomgeving als prettig relaxed, dus ik hoop hier nog lang te mogen werken. Op dit moment moet ik nog 2,5 uur per dag van en naar m’n werk rijden, maar gelukkig heb ik een huisje gevonden in Den Haag waar ik binnenkort samen met m’n broertje ga wonen. Natuurlijk ben ik Gek op Techniek – ik probeer mezelf goed op de hoogte te houden van nieuwe technologieën en vind het interessant om te zien wat nieuwe innovaties voor de toekomst kunnen betekenen.’