Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. De vier nieuwste Rogers stellen zich graag aan je voor! 

 

Sharon Klaverweide

Hiervoor heb ik altijd in de boeken gezeten. Ik legde methodes uit op middelbare scholen, later kwam daar ook ICT voor scholen bij en ik werkte bij een kinderboekuitgeverij. Ik was eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe job, maar toen ik de vacature doorgestuurd kreeg was ik enthousiast. Ik deed een assessment en door die positieve uitslag dacht ik: ‘Yes, dit ga ik doen’. Ik ben nu Business Consultant en Trainer bij Ask Roger. Ik ga nieuwe trainingen maken, met daaromheen een heel template. Zo kunnen we geschikte elementen eruit pakken en altijd een relevante training geven. Ik heb gekozen voor Ask Roger vanwege de bedrijfscultuur. In de eerste week zag ik het ook gelijk in de praktijk: Rogers zijn gezellig maf en heel gedreven. Het is een gezellige boel, waar hard wordt gewerkt. Hoe ik pas tussen de Rogers? Ik ben altijd al Gek op Techniek geweest. Ik wil altijd de nieuwste gadgets en heb vroeger zelfs een jaar informatica gestudeerd. Ik ben oplossingsgericht: ik hou ervan om mensen te helpen en sta altijd klaar voor ze. Dat past perfect bij mijn rol als trainer. In mijn vrije tijd reis ik samen met mijn vriendinnen naar de tofste steden, ik ben een avonturier! Ik heb zelfs drie jaar in Nieuw-Zeeland gewoond. Maar ik kan ook genieten van een goede serie, een goed boek of een ochtendje fotograferen.

 

Marc Boerhof

Hiervoor werkte ik al Servicedesk Engineer, ik nam de telefoon aan en loste problemen op. Ik kwam erachter dat ik energie krijg van meer technischer werk en ging om mij heen kijken. Door een berichtje van Chianne werd ik getriggerd. Ik bekeek de website van Ask Roger, las de persoonlijke verhalen en zag de gave oplossingen en was verkocht. Ik werd nu op de afdeling Support als support engineer. Ik ben nu breed georiënteerd, maar wil doorleren! Bij Ask Roger! kan ik me goed ontwikkelen, er staan al wat cursussen in de planning. Ik heb ook voor Ask Roger! gekozen, omdat het zo goed voelde. Dit gevoel komt door de sfeer die er hangt. Ik werd uitgenodigd op de kerstborrel, daar was iedereen zo positief en vrolijk. Een ticket zie ik als een puzzel, ik houd van dingen oplossen. Daarom ben ik een echte Roger! Ik wil een incident altijd tot een positief einde leiden. Ik wil bereiken dat de klant het volste vertrouwen heeft dat het goed komt, als hij de volgende keer belt. Tja hobby’s? Ik leef gewoon mijn leven… Ik heb een vriendin, ik kook graag, ga naar de film, spreek met vrienden af en probeer drie keer per week te sporten.

 

Stanley Tandjung

Ik studeerde Werkbouwtuigkunde aan de TU Delft. Ik stapte al een paar maanden geleden het pand van Ask Roger! binnen, maar niet als Roger. Via een uitzendbureau ben ik als developer gaan werken bij Falcker (het andere bedrijf van Gerben). Het project ronde ik af en zocht naar een nieuwe job in de software. Samen met Frank ben ik gaan kijken of er plek was bij Ask Roger! en dat pakte goed uit. Vanaf nu ben ik een Roger! Ik volg een traineeship van 7 maanden. Door middel van allerlei cursussen word ik opgeleid tot junior developer. Ik ga aan de slag met de lay-out van de Toastar en de samenstelling van dashboards. Wat mij een echte Roger maakt? Ik ben heel oplossingsgericht. Als ik een opdracht krijg, maak ik een stappenplan en los ik dit heel schematisch op. In mijn vrije tijd ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dat kan van alles zijn. Van een nieuw gerecht wat ik maak en uitprobeer tot het knutselen met apparaten om het huis slimmer te krijgen.

 

Kevin de Jong

Ik heb technische informatica aan de Haagse Hogeschool gestudeerd. Ik heb gekozen om te gaan werken voor Ask Roger!, omdat het eigenlijk gelijk goed zat. Ik kwam binnen, zag de flipperkasten en dacht: ‘Dat had ik niet verwacht, wat gaaf!’. Mijn doel is om het stukje networking op te gaan pakken. Ik ben momenteel 1elijn support, ik neem de tickets aan en leer zo de klanten kennen. Ik heb het tot nu toe heel leuk, ik voelde mij gelijk thuis en iedereen is super behulpzaam! Ik ben echt gek op techniek, ik word er heel enthousiast van. Techniek kun je heel goed sturen, het doet gewoon precies wat je wil. Als dat niet het geval is, is het je eigen schuld. In mijn vrije tijd ben ik ‘hobby programmeur’. Ik maak veel met LED technologie. Een voorbeeld hiervan? Ik heb sieraden gemaakt en een tiara voor mijn vriendin. Ik ben ook altijd bezig met klussen. Samen met andere maak ik eigenlijk van alles. Podia in de vorm van een boot of met sinterklaas in de vorm van een mijter, maar ook heb ik weleens een après skihut gemaakt. Ik moet gewoon altijd dingen maken!

Openstaande vacatures

Maar we zijn er nog niet! Onze zoektocht naar nieuwe Rogers gaat verder. Ken jij iemand die zich verder wil ontwikkelen? Attendeer ze op deze vacatures!