Even voorstellen

Nabil al Hamachi

‘Ik kom uit de supermarkt wereld, maar heb altijd passie gehad voor techniek. Ik maakte de overstap naar telecom en begon als verkoopmedewerker. Daarna werkte ik daar als accountmanager. Ik zocht naar een kleiner bedrijf met een informele sfeer. Dat vond ik bij Ask Roger! Bij het eerste gesprek voelde het alsof ik de Rogers al jaren ken. De functieomschrijving daagde me uit door de combinatie van sales en techniek. Ik heb eigenlijk altijd spijt gehad dat ik geen technische opleiding heb gedaan. Door deze Inside Sales job kan ik mijn saleservaring uitbreiden en on the job steeds meer van de techniekkant leren. Het sparren met collega’s en het zoeken naar de beste oplossing voor de klant op een eerlijke manier vind ik echt heel leuk! Wat mij een echte Roger maakt? Alles eraan doen om de belofte aan de klant waar te maken. Ik wil echt voor die lange termijn relatie gaan. Naast Ask Roger! ben ik graag met mijn vrouw en twee zoontjes. Als ik niet bij hen bent, kun je me vinden in de sportschool of in het zwembad.’