Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. Graag stellen wij de twee nieuwste collega’s aan u voor.

 

 

 

 

Nienke Vos 

‘Voordat ik bij Ask Roger! aan de slag ging, woonde ik in Schotland en deed ik customer services. Daarvoor heb ik bij RoutIT gewerkt, een leverancier van Ask Roger!. Ik zat daar op de Technical Support. Ik hou van een vrije werksfeer en direct contact met collega’s. Bij Ask Roger! heb ik dat gevonden, we zijn heel hecht als organisatie! Ik werk hier op de support afdeling. Misschien heb je mij wel al aan de telefoon gehad wanneer er een issue was. Ik probeer altijd de rust er in te houden. Door mijn openheid en communicatievaardigheden gaat dat mij goed af. Voor mij is een gesprek geslaagd als we de juiste oplossing vinden en de klant met een glimlach weer ophangt. De Roger-waarden oplossingsgericht en realistisch sluiten daar goed bij aan. Realistisch uit zich in mijn nuchterheid. Voetjes op de grond en geen drama. We gaan ervoor en het wordt opgelost! Ik heb best uiteenlopende hobby’s als ik vrij ben. Ik schrijf gedichten, game en kan genieten van films zoals Star Wars.’

 

 

Philip van der Lubbe 

‘Ik ben de allereerste trainee van Ask Roger! en ben begonnen op de supportafdeling. Ik heb hiervoor gewerkt in een callcenter waar ik teamleider was van onder andere een storingsdienstproject. Ik miste hierbij écht de techniek en innovatie, er was zoveel meer mogelijk. Via Fatih hoorde ik van de gave dingen die Ask Roger! doet met onder andere Internet of Things en Artificial intelligence om klantervaringen te verbeteren. Ik ging een gesprek aan en zo ging het balletje rollen. Ik zit nu op de supportafdeling waar ik leer van elke vraag. Vooral de tickets die gaan over Skype for Business vind ik interessant, daar ligt de toekomst voor mij. Ik ga straks over op enginering en daarin ervaring op doen. Ik werk uiteindelijk toe naar een job als technisch consultant. De combinatie tussen klanten inspireren en het ontwerpen van technische oplossingen lijkt me geweldig om te doen. De reden dat ik bij Ask Roger! ben ga werken is de G van Gek op Techniek. Ik ben elke dag met mensen die dat ook zijn en de tofste oplossingen voor klanten maken! Als het mooi weer ik spring ik op de motor en maak ik mooie tochtjes. Ik hou van eten, maar sport daarnaast wel zodat ik kan blijven genieten van lekker eten. ’

 

Openstaande vacatures

Maar we zijn er nog niet! Onze zoektocht naar nieuwe Rogers gaat verder. Ken jij iemand die zich verder wil ontwikkelen? Attendeer ze op deze vacatures!