Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. Graag stellen wij  onze vier nieuwe collega’s aan je voor.

 

 

 

Azita Daddeh 

Azita-Daddeh

Voordat ik hier kwam werken, zat ik in het salesteam van WeTransfer. Een leuk bedrijf, maar het werd te groot voor mij. Ik houd meer van een persoonlijk bedrijf, met korte lijntjes. Ik zocht een warm familienest en dat vond ik bij Ask Roger!. Mijn motto is: work hard, play hard. Samen knallen en plezier hebben. Dat harde werken doe ik als medewerker Inside Sales. Wat ik het leukste vind in dit vak is wanneer iets onmogelijk lijkt, ik uiteindelijk toch een ‘ja’ kan verkopen. Daar haal ik mijn motivatie uit. Problemen zijn voor mij dus juist uitdagingen. De kernwaarden oplossingsgericht past hier heel goed bij. Mijn allergie is echt: ‘Nee, dat kan niet’. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden en wil iets verkopen waar de klant echt mee geholpen is. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden en vind ik het leuk om voor hen te koken. Ik hou van reizen, dus ben altijd wel bezig met mijn volgende vakantie bestemming.’

George  Roubchinsky

George-Roubchinsky ‘Before Ask Roger I worked for (amongst others) Atos Origin, Philips and Detron, on technical consultancy and senior engineering roles being Subject Matter Expert in Unified Communications. Focused but not limited to Microsoft UC stack since Live Communications Server 2005, in particular all about Lync Server and then Skype for Business, Enterprise Voice, Telephony workloads etc. I joined Ask Roger as technology- and technically-driven expert in Microsoft Unified/Intelligent Communications, all about and around Skype for Business, telephony and Teams. Besides technology itself I love happy customers, new challenges, creativity, thinking big and out of the box, or in other words staying myself. This is why I chose Ask Roger, but also as great unique club of unique Rogers to be a part of. Maybe I was even born to become a Roger! I naturally share and apply on everyday basis Roger’s core values, in particular being so much technology-driven and solution-oriented individual. In my non-working time I am a photographer, love bicycling, nature, all kinds of travel, dark beer, also reading and enjoying music.’

George is Russisch, maar woont al langere tijd in Nederland. Daarom is deze tekst in het Engels.

Jeffrey Wijers

Jeffrey-Weijers‘Hiervoor werkte ik als technisch accountmanager bij Trends ICT Groep in Rotterdam. Sinds 1 oktober werk ik bij Ask Roger! als technisch consultant. Wat een warm welkom was dat! In de eerste dagen dat ik hier werkte, merkte ik dat de sfeer onderling echt super goed is. Ik adviseer en inspireer klanten op technisch gebied. Super tof als ik bepaalde processen kan structuren in organisatie met technische oplossingen. Hoe ik bij Ask Roger! terecht ben gekomen? Ik kende Lars al en zocht een nieuwe uitdaging. Ik hoorde van hem dat Ask Roger! heel vooruitstrevend is in techniek. Ik heb zelf ook altijd de ambitie om de nieuwste gadgets en apps te hebben. Chatsbots en Artificial Intelligence vind ik heel interessant, dat soort dingen miste ik bij mijn vorige baan. De Roger-waarde Gek op Techniek past hier dus goed bij. Dit ben ik altijd al geweest trouwens, vroeger sleutelde ik al veel aan brommers. Ik ben van engineer, naar sales gegaan en kan eigenlijk niet kiezen wat ik het leukst vind. Deze functie is perfect, het zit er precies tussen in! In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden, fitness is mijn grote hobby. Daarnaast tour ik lekker rond met mijn motor.’

Hassan Abukar Mohammed

Hassan‘Afgelopen 4 jaar heb ik als network engineer in Birmingham gewerkt. Door de onzekerheid die de Brexit met zich meebrengt, ben ik weer naar Nederland gekomen. Ik zag de vacature voorbij komen en las: ‘Personeel is ons kostbaarste bezit’. Daar moet ik zien binnen te komen! En dat is gelukt, ik ben nu netwerk engineer. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat ik ‘s ochtends niet weet wat ik ga doen, het werk is zo veelzijdig. Ik kan hier zoveel dingen leren. Niemand houd je tegen! Ik heb voor Ask Roger! gekozen vanwege de doorgroeimogelijkheden en de beloofde collegialiteit. En dat is al waar gemaakt! In mijn derde week, voelde het alsof ik hier al jaren werk. De kernwaarden Gek op Techniek past 100% bij mij. In mijn vrije tijd kan je mij vinden in mijn eigen lab, waar ik nieuwe systemen test. Als ik ergens mee bezig ben, laat ik niet meer los totdat ik precies weet hoe het zit. Als ik niet in mijn lab ben, lees ik graag of fiets ik door de natuur om even uit te waaien. Natuurlijk besteed ik ook veel tijd aan mijn kinderen van 19, 16, 14 en 9 jaar.’

Openstaande vacatures

Maar we zijn er nog niet! Onze zoektocht naar nieuwe Rogers gaat verder. Ken jij iemand die zich verder wil ontwikkelen? Attendeer ze op deze vacatures!