Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. Graag stellen wij onze nieuwe collega aan je voor.

Gabrielle Duijkers

‘Ik ben eigenlijk al heel mijn leven zelfstandig ondernemer geweest in de uiterlijke verzorgingsbranche. De laatste paar jaar help ik mijn man bij ons bedrijf Bezorggroente.nl, maar ik mis daarin de uitdaging en sociale contacten. In mijn salons was ik altijd omringd door mensen en gezelligheid, maar die appels en komkommers tegenwoordig zeggen niet veel en dat is soms best saai. Nu ben ik Officemanager bij Ask Roger. Ik heb onder andere de taak gekregen om de lunch, die onze Rogers gratis krijgen, te upgraden. Ik houd me daarnaast bezig met inkoop, catering bij evenementen, ben gastvrouw en doe allerlei andere voorkomende klusjes. Voor deze droombaan heb ik mijn felbegeerde baan als bierproever bij Heineken opgegeven, kan je nagaan hoe leuk Ask Roger is. Ik heb geen echte horeca-achtergrond, koken is eigenlijk een hobby. Toen ik de vacature bij Ask Roger las dacht ik: ‘Dit is een match, ik kan van mijn hobby mijn beroep maken.’. Ik ben erg oplossingsgericht. Als er iets is, bijt ik me erin vast en laat ik niet meer los totdat het is opgelost. Ook ben ik wel een beetje eigenzinnig. Ik doe het lekker op mijn eigen manier. Ik sta zeker open voor feedback hoor, zolang het maar opbouwend is. In mijn vrije tijd ben ik een echte Bourgondiër, dol op hapjes en drankjes. Mijn man is een muziekliefhebber en onder genot van een wijntje, draaien we graag plaatjes tot diep in de nacht. We gaan regelmatig naar concerten, soms zelfs in het buitenland. Old time favorite is toch wel David Bowie, maar die kunnen we helaas niet meer live zien. Mijn motto? Zoals Herman Brood ooit zei: ‘Spaar geen geld, maar mooie momenten.’. Of ik nog iets toe te voegen heb? Ik ben gewoon super blij hier en voel me erg gewaardeerd, dat is thuis met 3 pubers niet altijd het geval!’.

 

Openstaande vacatures

Maar we zijn er nog niet! Onze zoektocht naar nieuwe Rogers gaat verder. Ken jij iemand die zich verder wil ontwikkelen? Attendeer ze op deze vacatures!