Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. Graag stellen wij twee nieuwe collega’s aan u voor.

 

 

 

 

John de HoopJohndeHoop
Voordat ik bij Ask Roger! in dienst kwam, heb ik negen jaar bij een telecomadviesbureau gewerkt. De focus lag op mobiele en vaste telefonie en dataverbindingen. Op die gebieden heb ik dan ook veel ervaring opgedaan. Deze kennis kan ik goed inzetten bij mijn huidige functie. Bij Ask Roger! ondersteun ik als Inside Sales namelijk de accountmanagers en consultants in het uitbrengen van offertes. Ik help met het bedenken van oplossingen en het uitwerken van voorstellen. Daarnaast geef ik binnen de organisatie invulling aan het aanbieden van verbindingen, zoals vaste telefonie, internet en mobiel. De Roger-waarden passen goed bij mij, vooral oplossingsgerichtheid. Ik probeer voor de klant altijd een passende oplossing te vinden en slimme combinaties te maken. Als ik vrij ben, breng ik veel tijd door met mijn vrouw en mijn zoontje van 1 jaar. Als het mooi weer is, spring ik ook graag op de wielrenfiets.

 

Dennis HagenaarsDennisHagenaars
Ik heb Logistiek & Economie gestudeerd. Voor mijn afstudeerstage werkte ik bij Mooy Logistics. Hier ben ik na mijn afstuderen gaan werken. Ik raakte al snel betrokken bij implementaties van een warehousemanagementsysteem. Ik heb daar nog enkele functies uitgevoerd, zoals die van Functioneel Beheerder en Projectleider. Maar na acht jaar wilde ik graag een andere branche leren kennen. Ik kwam bij Ask Roger! terecht, waar ik nu als Projectleider werk. Ik wil van elk project een succes maken, daarom past de Roger-waarde oplossingsgerichtheid goed bij mij. Als er in een project iets tegenzit, vind ik het een uitdaging om de juiste oplossing te vinden om het toch nog af te ronden binnen de planning en het afgesproken budget. In mijn vrije tijd ga ik op stap met vrienden en ben ik bezig met nieuwe technologie. Ik woon samen met mijn heel leuke vriendin. Ik houd van voetbal en reizen. Het liefst verre reizen, maar stedentrips maak ik ook geregeld.