Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. Graag stellen wij drie daarvan aan u voor.

 

 

 

 

 

Dennis Bijman

dennisbijman-fotoshoot‘Na mijn mbo-opleiding tot systeembeheerder heb ik de studie bedrijfskundige informatica gedaan. Voordat ik bij Ask Roger! werkte, was ik systeembeheerder bij het Oosterlicht College en het Amadeus Lyceum in Nieuwegein. Nu werk ik met veel plezier als systeem engineer bij Ask Roger! Ik help klanten met specifieke vragen en ik houd me bezig met veranderingen of problemen in mijn vakgebied. Het leuke team en de prettige werkomgeving maken het werken bij Ask Roger! nog fijner. Het geeft mij veel voldoening dat ik klanten kan laten zien hoe zij slimmer kunnen werken door Cisco en Skype for Business te gebruiken.’

nikos

Nikolaos Kontos

Sinds kort werk ik bij Ask Roger! als software developer. Een interessant vakgebied aangezien het zich continu ontwikkelt en belangrijk is binnen de ICT en telecom branche. Het is voor mij elke dag weer een nieuwe uitdaging om betere resultaten te behalen. Ik ben goed in communiceren, mede daardoor pas ik goed binnen het team van Ask Roger! waardoor samenwerken prettig is. Ik vind het belangrijk om de juiste oplossingen te vinden die aansluiten bij de klantwens. In mijn vrije tijd reis ik graag, ga ik op pad met vrienden of luister ik naar muziek. Ook experimenteer ik met C# projecten.’

 

maartenvdp-1

Maarten van de Pavoordt

‘Ik ben businessconsultant bij Ask Roger! Samen met salescollega’s informeer ik klanten over nieuwe toepassingen en adviseer hen over de mogelijkheden binnen hun organisatie. De afgelopen tien jaar heb ik me vooral beziggehouden met het optimaliseren van klantcontact. Zo adviseerde ik bijvoorbeeld bedrijven over het inrichten van multichannel klantcontact, het verbeteren van de service en het verhogen van de klantbeleving. Ik vind dat techniek geen doel is, maar een middel om bedrijfsprocessen te verbeteren en klantbeleving te verbeteren. Dit sluit goed aan bij de kernwaarde ‘oplossingsgericht’ van Ask Roger! Het leuke aan Ask Roger! is het informele en dynamische karakter. Innovatie en collegialiteit staan voorop.’