Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. Graag stellen wij drie daarvan aan u voor.

 

 

 

 

 

Edwin van den Endeedwinvdende
Voordat ik bij Ask Roger! in dienst kwam, heb ik 7 jaar bij Alphatron in Rotterdam gewerkt. Ik ben daar begonnen als systeembeheerder en ben later IT manager geworden. Daarvoor was ik 13 jaar lang automonteur. Techniek en systemen hebben mij altijd erg aangesproken.  IT is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Ik vind het fijn om bij Ask Roger! te werken omdat zij verstand van zaken hebben en iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Dat ik veel contact met klanten heb vind ik een groot pluspunt. Mijn officiële functieomschrijving is: team lead support.  Ik regel het reilen en zeilen van de afdeling, plan monteurs in en onderhoud contact met klanten. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan mijn kinderen. Ik heb 3 kinderen, 2 meiden van 6 en 14 jaar en een jongen van 9 jaar.

 

 

Fatih Ligtvoetfatih
Op dit moment ben ik bezig met de studie HBO-ICT Business IT & Management aan de Hogeschool Utrecht. Bij Ask Roger! werk ik als technisch consultant. Dit houdt in dat ik primair klanten adviseer op technisch gebied over onze producten. Eerder heb ik bij Call2, een dochterbedrijf van KPN Consulting, gewerkt als Field Engineer. Ask Roger! is een sfeervolle club. De “ROGER” kernwaarden passen goed bij mij. Ik ben namelijk gek op techniek. Hier is elke dag anders en ik leer steeds weer iets nieuws. Daarnaast vind ik het prettig dat ik de vrijheid krijg om mijn eigen ontwikkeling in te vullen. Ik woon samen met mijn vriendin en zoontje van net 2 jaar, houd van koken en probeer geregeld hard te lopen.

 

 

Jeroen Woeringjeroenwoering
Ik heb MBO elektrotechniek-elektronica gedaan, Cisco trainingen gevolgd en de bijbehorende certificaten behaald. Ik heb onder meer in de ICT gewerkt bij een Wi-Fi specialist en als engineer Wireless LAN en Security. Samen met een collega ben ik verantwoordelijk voor Managed Services. Ik wilde graag bij Ask Roger! werken vanwege de unieke telefonie integratie producten van Ask Roger!. Wat me ook aanspreekt is dat Ask Roger! waarde hecht aan een duurzame relatie met haar klanten. Sinds kort ben ik vader van mijn dochter Eline; aan haar besteed ik veel van mijn vrije tijd. In de resterende tijd fiets en zwem ik graag.