Nationale Business Succes Award

Ask Roger! is uitgeroepen tot winnaar van de branche ‘Business Communications’ bij de verkiezing van de Succes Award, onderdeel van het RTL televisie programma ‘De Succesfactor’.

Elke week weer staat het TV-programma De Succesfactor op RTL7 in het teken van de beste bedrijven van Nederland. De branchewinnaars van de Nationale Business Succes Award komen hier aan het woord. Ze delen over hun visie op succes.Van de vijf genomineerden in de branche ‘Business Communications’ is Ask Roger! uitgeroepen tot winnaar en dingen we mee in de landelijke finale. Andere genomineerden binnen de branche zijn: KPN, Detron, Scansys en Digi Office.

In 2010 is er met verscheidene instanties gesproken over de slechte economische ontwikkelingen en negatieve berichtgeving hierover in de media. Daaruit is het tv programma De Succesfactor gekomen dat vanaf 2011 elke week is uitgezonden op RTL 7 en RTLZ, met daarin tal van tips van succesvolle bekende Nederlanders en van goeroes op dit gebied. In elke aflevering zijn ook vijf succesvolle bedrijven aan de Nederlandse kijker voorgesteld afkomstig uit vijf verschillende branches. Deze bedrijven hebben de kijker vanuit haar branche ook tal van succestips verstrekt.

De bedrijven zijn geselecteerd vanuit o.a. de gegevens uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel waarbij winst, expertise en continuïteit centraal staan. Per branche is in de voorselectie een shortlist gemaakt van vijf succesvolle bedrijven die aan bovengenoemde criteria voldeden en waarvan er uiteindelijk één is voorgedragen voor nominatie voor de Nationale TV Succes Award bij de nominatiecommissie.

Vanaf de laatste uitzending kunnen de kijkers stemmen op hun favoriete bedrijf. Aansluitend vindt dan de feestelijke verkiezing van de Nationale TV Succes Award plaats. Tijdens de finale/Award Show wordt bekend gemaakt wie de finalisten zijn voor de Succes Awards. Een externe vakjury gaat de 10 finalisten beoordelen op succescriteria. Hier wordt vooral gekeken op de intrinsieke kwaliteiten en prestaties van het afgelopen jaar. Hieruit komt de uiteindelijke winnaar die met 10.000 euro een mediapakket en de Nationale TV Succes Award naar huis gaat

Voor meer informatie: http://www.desuccesfactor.com/desuccesfactor/

Branchewinnaar zijn van de Succes Award is een kroon op ons werk. We zijn er super trots op!Gerben Hoogwerff Kroon, Rob Winkel en Patrick Scherbeijn. Directie Ask Roger!