Op afstand vergaderen

Cisco heeft vandaag het Spark Board gelanceerd. Dit product is gericht op bedrijven die beter willen samenwerken in teams. Wij hebben recentelijk een vlog gepost waarin u een indruk krijgt hoe het Board werkt in de praktijk.

Het komt steeds vaker voor dat collega’s tijdens een vergadering niet fysiek aanwezig zijn. Om die reden heeft Cisco het Spark Board ontworpen. Dit board kunt u integreren met het Cisco Spark platform, zodat het gebruik laagdrempelig en gebruiksvriendelijk is. U kunt via audio of video onder meer direct iemand bijbellen, het scherm delen, whiteboarden of op afstand mee whiteboarden. Online samenwerken wordt hierdoor een stuk beter. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat biedt het Spark Board?

  • Directe integratie in Cisco Spark
  • Uw laptopscherm op het Spark Board projecteren
  • Vanaf elk device direct een call opstarten op het scherm, zowel audio als video
  • Videoconferencing
  • Scherm delen op afstand
  • Whiteboarden op het scherm met uw vingers of een pen
  • Mee whiteboarden op afstand vanaf een tablet of telefoon

Darling

Wat zijn de voordelen?

In Cisco Spark is uw teamcommunicatie in ruimtes te centreren. Soms is het handig om van chat over te schakelen op meer directe communicatie, zoals video of audio. Denk hierbij aan een situatie waarin spoedoverleg met een aantal collega’s op afstand met een presentatie noodzakelijk is. In deze situatie is een groot scherm met goede microfoons en camera’s essentieel, zeker als u visueel uw boodschap wilt ondersteunen. Wij geloven dat de techniek u betere vormen van samenwerken biedt. Het Spark Board is daar een goed voorbeeld van. De volgende video van Cisco verduidelijkt de mogelijkheden van het Spark Board:

Wilt u meer informatie over het Spark Board en zijn mogelijkheden? Ask Roger!