Ask Roger! traineeship

Ask Roger! groeit en is altijd op zoek naar nieuw talent om ons Roger-team te versterken. Afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het ontwikkelen van een uniek traineeship om IT-talent binnen één jaar klaar te stomen voor een carrière binnen onze development-, engineering- of consultancyafdeling.

 

In dit traineeship staat het talent van de kandidaat centraal. Samen ontdekken we waar hun kracht en passie liggen. Door middel van een oneindig cursus- en trainingsaanbod en diverse uitdagende projecten vergaren zij de juiste kennis en ervaring voor een mooie IT carrière bij Ask Roger!.

Het traineeship is ontwikkeld voor talent dat ‘Gek is op Techniek’, één van onze kernwaarden. We staan open voor talenten met hbo-werk en -denkniveau. Werkervaring binnen de IT of een IT-gerelateerde opleiding is niet noodzakelijk. Maar hebben ze dat wel, dan is dat uiteraard fantastisch!

Kent u IT-talent?

Heeft u in uw netwerk een talent dat graag binnen de IT zou willen groeien? Attendeer ze dan op deze unieke mogelijkheid en stuur de inschrijfpagina door. www.askroger.nl/traineeship