Nominatie Telecom Awards 2017

 

Wederom is Ask Roger genomineerd voor de Telecom Inspirience Awards! Met onze klantcase Automotions zijn we genomineerd in de categorie Best UC Project. Op 15 november, tijdens de awarduitreiking bij brasserie Zalmhuis te Rotterdam, horen wij of we gewonnen hebben.

Mobiliteitsgroep Automotions had een verouderd Siemens-telefoniesysteem. Zij wilden een nieuw systeem dat schaalbaar, toekomstvast qua ontwikkeling, eenvoudiger te beheren en flexibel is. Daarnaast wilde Automotions de mogelijkheid hebben om te groeien van de huidige situatie met één klantcontactcenter naar meerdere in de toekomst. Met het huidige telefoniesysteem was dat niet mogelijk.

Ask Roger! kwam in samenwerking met Cisco met een passende oplossing, bestaande uit een combinatie van standaardproducten en maatwerk. Voor Automotions gebruikt Ask Roger! Cisco Jabber binnen een Citrix-omgeving.

Vorig jaar viel Ask Roger maar liefst twee keer in de prijzen. Voor onze Corendon-klantcase ontvingen we de Best Contact Center Project Award. Met onze propositie voor de automotivebranche werden wij verkozen tot Best Vertical Partner.

Hierbij nemen de Rogers de awards van 2016 in ontvangst

In 2015 werd Ask Roger! uitgeroepen tot winnaar van de Telecom Inspirience Award in de categorie Unified Communications. De vakjury roemde in haar rapport met name de “gedeelde toekomstvisie waarin techniek het middel is en geen doel op zich”.

Ask roger wint Telecom Inspirience Award 2015