Sponsoring Schaatsbaan Delft

Na een jaartje ijsstilte is er weer zicht op een schaatsbaan in Delft. Vanaf dit seizoen onder de naam Winters Delft en op een nieuwe locatie: de Schoemaker Plantage. Ask Roger! is ook dit jaar sponsor van dit mooie evenement.

De nieuwe locatie is ruimer van opzet en biedt daarmee nieuwe mogelijkheden.

Ask Roger sponsort de schaatsbaan al enige jaren en draagt ook dit jaar weer met volle overtuiging bij aan hèt winterevenement in Delft. Gerben Hoogwerff Kroon: “De schaatsbaan is zo’n begrip in de stad; natuurlijk doen we daaraan mee. Fantastisch als hij er weer komt.”

Het plan is om tijdens het winterse evenement een aantrekkelijke hotspot te maken van het gebied. Denk aan een glij-ijsbaan, een speciale kinderkrabbelbaan en een apart gedeelte voor ijssporten zoals curling, broombal en eisstockschiessen. Dit seizoen wordt de schaatsbaan ook gedeeltelijk overdekt.

Ask Roger! vindt het belangrijk bij te dragen aan de maatschappij. Winters Delft is hier een goed voorbeeld van. We dragen ook op andere manieren ons steentje bij aan de samenleving. Zo zijn onze servers en diensten ondergebracht in een energiezuinig datacenter, waarmee we ons stroomverbruik sterk hebben gereduceerd. Ons afvalmateriaal wordt milieuvriendelijk afgevoerd en omdat wij ons bewust zijn van de stijgende CO2-uitstoot stimuleren wij het gebruik van zuinige, milieuvriendelijke auto’s.

Lees meer over maatschappelijk ondernemen binnen Ask Roger!.