Actie Videoconferencing

Cisco heeft samen met ons een interessante actie opgezet voor Cisco videoconferencing systemen: u kunt deze systemen kosteloos en snel uitproberen zonder dat u hulp nodig heeft bij het opzetten en installeren ervan. U krijgt nu de mogelijkheid deze videosystemen uit te proberen in combinatie met Cisco Spark.

 

Heeft u interesse in het uitproberen van de Cisco videosystemen? Neem dan contact met ons op. Geef aan welke videosystemen u wilt testen, wij zetten de order door naar Cisco en een paar werkdagen later worden ze bij u op kantoor bezorgd. U kunt deze 30 dagen testen. Wij raden u zeker aan om bij interesse in een van deze videoconferencing systemen een combinatie met Cisco Spark uit te proberen. Dit is een freemium online samenwerkingstool en is recentelijk uitgebracht door Cisco. Het bedrijf biedt met deze tool een beter te beveiligen en te beheren alternatief voor populaire samenwerkingsplatformen, zoals WhatsApp en Slack.

Een lege mailbox

In Cisco Spark groepeert u gemakkelijk teams voor groepsgesprekken. Met deze deelnemers kunt u binnen no time bestanden delen. Ook kunt u via deze tool iedereen op de hoogte houden van uw werkzaamheden. Zo voorkomt u ellenlange groepsmails die uw mailbox bevuilen. Wij passen de regel toe: gaat een groepsmail al een paar keer heen en weer? Migreer het gesprek naar Spark.

Cisco videoconferencing

Gratis uitproberen

In het verleden was het uitproberen van de Spark-app op uw pc, tablet en telefoon al gratis. Nu kunt u ook Cisco videosystemen gratis uitproberen. U kunt Cisco videoconferencing eventueel in combinatie met Cisco Spark bij u op kantoor beoordelen of deze aansluit op uw eisen en wensen.

Welke videosystemen kunt u uit kiezen?

Cisco SX10*

sx10_combined

 

Cisco DX80

dx80_desk-100268448-primary-idge_

 

Cisco MX300**

cisco_telepresence_mx300_g2_img05

* bij de SX10 zult u zelf een TV monitor tot uw beschikking moeten hebben.

** Mogelijk beperkt beschikbaar