Even voorstellen

Onze business groeit en daarmee ook het aantal medewerkers. Graag stellen wij twee daarvan aan u voor.
 

 

 

Eduard Zijlstra, Expert Cisco EngineerEduardZ
Ik ben mijn carrière in de IT begonnen als netwerk engineer. Nadat ik op dit vlak een jarenlange ervaring heb opgedaan heb ik me gespecialiseerd in Cisco UC. Hier heb ik bij mijn toenmalige werkgever een goede basis voor gelegd. Later heb ik de overstap gemaakt naar een ander IT bedrijf, waar ik voornameljk als Cisco UC engineer gewerkt heb. Naast Cisco UC heb ik daar veel kennis en ervaring opgedaan in specifieke VOIP Arbitrage systemen enCommand&Control oplossingen gekoppeld aan Cisco UC.
Recent heb ik contact gezocht met Ask Roger! en met succes gesolliciteerd naar de functie van systeem expert Cisco UC. Ik had al ervaring met Ask Roger! door gezamenlijke projecten voor met name ProCall implementaties. We waren dus geen onbekenden van elkaar.
Ik hoop bij Ask Roger! nog jaren mezelf te mogen ontwikkelen. Kennis verdiepen en verbreden is mijn doel en ik hoop naast de Cisco UC producten ook andere door Ask Roger! zelf ontwikkelde producten te kunnen ondersteunen. Ask Roger! is voor mij een bedrijf met een duidelijke visie en een sterke ontwikkeling in mijn vakgebied.
Naast mijn werk houd ik van sporten, ik squash regelmatig en erg fanatiek. Ik heb een lieve vriendin, een zoon van 6 jaar en een dochter van net 9 maanden.

KimvanEsKim van Es, Inside Sales
Na het afronden van mijn opleiding Commerciële Economie ben ik per toeval in de ICT terecht gekomen. Ik heb verschillende functies vervuld van commercieel medewerkster tot Inside Sales, Quality Insurance Manager en Productmanager. In de loop der jaren heb ik onder andere kennis opgedaan op het gebied van JD Edwards (ERP software), Sun Microsystems, IBM (UNIX), HP (Storage), VMware, Citrix en RES. De laatste 9 jaar heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het Cisco portfolio.
Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch, zich snel ontwikkelend bedrijf met doorgroeimogelijkheden en een interessante portfolio. En toen kwam Ask Roger! op mijn pad. Alhoewel Ask Roger in Delft is gevestigd, heerst hier mijn Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Al met al heb ik hier een mooie aansluiting gevonden.

Wij heten deze collega’s van harte welkom bij Ask Roger!