Beginnen met thuiswerken in Microsoft Teams? Dat kan!

Nu 6 maanden GRATIS Microsoft Teams!

De wereld is binnen enkele dagen totaal anders geworden. Scholen, zorginstellingen en ook ondernemers zijn op zoek naar manieren om optimaal met elkaar te communiceren. Microsoft Teams is de oplossing voor effectief thuiswerken.

Teams kun je zien als een gedeelde online werkruimte. Microsoft zelf noemt Teams ‘the hub for teamwork’. Het doel is simpel: breng je medewerkers bij elkaar, geef ze het juiste gereedschap om goed te kunnen werken en bewaar content die ontstaat uit die machtig mooie samenwerking. Deze applicatie combineert de functionaliteiten van drie verschillende applicaties: online vergaderen, telefoneren & opslag en documenten delen. Met Microsoft Teams kun je optimaal en zo effectief mogelijk thuiswerken.

Activeer nu 6 maanden GRATIS gebruik van Microsoft Teams
Vanwege de huidige situatie waar veel mensen ineens vanuit huis moeten werken heeft Microsoft besloten om Microsoft Teams voor iedereen GRATIS beschikbaar te stellen de komende periode. Dit houdt in dat jij met jouw collega’s nu 6 maanden gebruik kunt maken van de vele voordelen die deze software te bieden heeft.

Neem nu contact met ons op en wij helpen je verder om jouw GRATIS account te activeren.

 

Hier een overzicht van de belangrijkste functies van Teams:

Thuiswerken in Microsoft Teams

Hub voor teamwerk

Verbind je teams met Microsoft Teams in Office 365, waar chat, inhoud, personen en hulpprogramma’s bij elkaar zijn gebracht. Gebruik Teams om planningen te maken, taken toe te wijzen en verbinding te maken met andere apps en informatiebronnen. 
Online vergaderingen in Microsoft Teams

Onlinevergaderingen

Host onlinevergaderingen met audio, HD-video en webconferenties. Zend vergaderingen online uit voor maximaal 10.000 mensen, die de vergadering op vrijwel elk apparaat via een browser kunnen bijwonen. 
Bestanden delen in Microsoft Teams

Bestanden opslaan en delen

Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagcapaciteit in de cloud. De gegevens zijn vanaf elke locatie toegankelijk, vanaf elk apparaat. Deel documenten gemakkelijk met anderen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie welk bestand kan zien en bewerken. 
Videoservice in Microsoft Teams

Videoservice voor ondernemingen

Gebruik Microsoft Stream om gemakkelijk en veilig video’s te maken, beheren en delen in je hele organisatie. 
Microsoft Teams op tablets en telefoons

Office op tablets en telefoons

Krijg webversies van Office-apps op iOS-, Android- en Windows-apparaten3 met een schermgrootte van maximaal 10,1 inch. Elke gebruiker kan de mobiele Office-apps installeren op vijf tablets en vijf telefoons. Office-bureaublad-apps zijn niet inbegrepen. 
Agenda op Microsoft Teams

E-mail en agenda’s

Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via je bureaublad of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.