Beginnen met digitaal werken voor scholen?

Het kan vandaag nog met Microsoft Teams!

De wereld is binnen enkele dagen totaal anders geworden. Scholen, ondernemers en ook verenigingen zijn op zoek naar manieren om optimaal met elkaar te communiceren.
Microsoft Teams is de oplossing voor deze uitdaging.

Teams kun je zien als een gedeelde online werkruimte. Microsoft zelf noemt Teams the hub for teamwork. Het doel is simpel: breng je medewerkers bij elkaar, geef ze het juiste gereedschap om goed te kunnen werken en bewaar content die ontstaat uit die machtig mooie samenwerking. Deze applicatie combineert de functionaliteiten van drie verschillende applicaties: online vergaderen, telefoneren & opslag en documenten delen.

Digitaal lesgeven doe je met Teams!
Wij helpen scholen nu direct vrijblijvend op weg!

 


Werken vanuit 1 applicatie

Gebruik bestaand lesmateriaal zonder aanpassingen

Hanteren van bestaande roosters

Alle communicatie centraal opgeslagen

Directe interactie met leerlingen

Digitaal lesgeven binnen enkele dagen

 

Ask Roger! wil graag haar bijdrage leveren aan de huidige situatie waarbij scholen versneld moeten overstappen op digitaal lesgeven. Met onze ervaring helpen wij jullie graag verder en dat doen we heel pragmatisch. Met een korte analyse naar aanleiding van jullie vraagstelling of doel kunnen wij op korte termijn bepalen welke acties er nodig zijn om jullie school binnen enkele dagen volledig digitaal te krijgen.

Naast het feit dat Microsoft u zonder kosten gebruik laat maken van Microsoft Teams willen wij bij Ask Roger! u vrijblijvend adviseren en sterk tegemoet komen in de gemaakte kosten. Neem nu contact met ons op en we helpen je direct en met voorrang verder!

We bieden:

  • Handleidingen voor leerlingen, ouders, docenten
  • Remote ondersteuning (functioneel als technisch)
  • Online via FAQ sessies
  • Toegang tot educatie community van Ask Roger!
  • en meer…

Gratis gebruik maken van Microsoft Teams
Microsoft stelt hun oplossing Teams momenteel gratis beschikbaar om mensen door deze crisis te loodsen. De applicatie was altijd al gratis te gebruiken maar nu zijn ook de betaalde functionaliteiten door Microsoft beschikbaar in de gratis versie.

 

 

Advies hoe jouw organisatie snel digitaal kan samenwerken?
Ask Roger! geeft vrijblijvend advies hoe jouw organisatie direct kan gaan samenwerken met Microsoft Teams. Neem contact op met onze consultants en wij helpen je direct op weg!