Beginnen met digitaal werken binnen de zorg?

Het kan vandaag nog met Microsoft Teams!

Werk jij in de zorg en heb jij momenteel jouw handen vol aan zaken die er echt toe doen? Ask Roger! Wil graag haar bijdrage leveren aan het optimaal draaiend houden van de zorg op dit moment en daarom bieden wij GRATIS ondersteuning aan. Ben jij IT-verantwoordelijke die nu op korte termijn moet zorgen dat de belangrijkste zorgteams in Nederland optimaal kunnen blijven functioneren? Laat ons jou helpen door snel Microsoft Teams op te zetten zodat jullie over de onderlinge communicatie in ieder geval geen zorgen hebben deze periode.

Laat ons jullie ontzorgen!
GRATIS hulp voor digitaal samenwerken in de zorg!

 


Communicatieoverzicht over meerdere ploegen

Inzicht in beschikbaarheid collega’s andere ploegen en mogelijkheid tot direct overleg
1
Overzicht houden door inzicht in communicatie en documenten van elk betrokken dossier
1
Werken binnen 1 applicatie vanaf elk type device

Binnen enkele dagen online

 

Jouw ploegendiensten optimaal samen laten werken?
Ask Roger! wil graag meehelpen om IT-afdelingen binnen de zorg te ondersteunen bij de snelle oplossingen die momenteel van jullie gevraagd worden. Als bovenstaande mogelijkheden precies zijn wat jullie zoeken neem dan contact met ons op en wij helpen je direct op weg!

Gratis gebruik maken van Microsoft Teams
Microsoft stelt hun oplossing Teams momenteel gratis beschikbaar om mensen door deze crisis te loodsen. De applicatie was altijd al gratis te gebruiken maar nu zijn ook de betaalde functionaliteiten door Microsoft beschikbaar in de gratis versie.

 

 

Advies hoe jouw organisatie snel digitaal kan samenwerken?
Ask Roger! geeft vrijblijvend advies hoe jouw organisatie direct kan gaan samenwerken met Microsoft Teams. Neem contact op met onze consultants en wij helpen je direct op weg!